Vi boende på Möllevången har en lång tradition av att gemensamt arrangera aktiviteter i vår stadsdel. Länge var Möllevångsfestivalen med Möllevångskarnevalen årets höjdpunkt. Under fler år arrangerades även Öppna gårdsdagen där grannar bjöd in till sina gårdar. Vi i Allt åt alla Malmö vill bygga vidare på den här traditionen och bjuder därför härmed in till en gårdsdag 5e september! Vill du och dina grannar arrangera en loppis, ha ett café eller göra något annat på er gård? Prata ihop er och anmäl er till oss! Ambitionsnivån väljer ni helt själva, allt från att ställa upp ett bord med utrensade böcker till att styra upp en gemensam cykelverkstad är mer än välkommet.

Gårdsdagen kommer vara en del av Stadskampsveckan Malmö 2020 som äger rum 31/8 -6/9. Vi ser en utveckling där politiker och fastighetsägare banar vägen för hyreshöjningar, både genom införande av marknadshyror och genom att sätta smygrenoveringar i system. Vi tror att mötesplatser och en stark gemenskap i området är grundläggande för att kunna kämpa för en annan utveckling, med rimliga hyror och bra underhåll av våra lägenheter.

Det är vi som lever här som är och skapar Möllan, inte politiker och fastighetsägare. Därför bjuder vi in till den här dagen! Vill du anmäla din innergård?

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdKB5mR3pxazaBhZOfIlgv3cipDjq6YS66UXqMtuNHYE2xJPA/viewform