Har du problem med din dator eller några funderingar på hur du utför specifika uppgifter med den? Kanske upplever du att datorn har börjat gå långsammare eller saknar du t.ex. ett program på datorn för att visa filmer? Vare sig det rör sig om ett litet problem eller om att din dator kanske inte ens startar är du välkommen att komma till oss så hjälper vi till så gott vi kan.

Har du funderingar på om det är något specifikt vi kan hjälpa till med så är det bara fråga i kommentarsfältet här på sidan eller maila umea@alltatalla.se.

Lördagen den 26 november skapar vi våran andra mikroallmänning – en datorverkstad – på Klossen vid Ålidhems Centrum. Mellan 12.00 – 18.00 hänger vi där, hjälps åt att fixa dina datornrelaterade problem, hjälper till om du har några funderingar, dricker kaffe och umgås. Om du kan hjälpa till att fixa enklare problem med datorer är du självklart välkommen att skriva här att du vill hjälpa till, eller helt enkelt bara dyka upp på plats.

En allmänning är något vi skapar gemensamt, för det gemensammas nytta. Kan du eller dina vänner någonting så kan även ni skapa en allmänning, på så sätt får vi ett kretslopp där vi alla tillsammans reducerar våra utgifter.

Vi kommer också att dela ut det andra numret av vårat kvartersblad Gemensamt! som denna gång handlar om de bostadsundersökningar vi arbetar med. Om du vill läsa mer om allmänningar specifikt; kolla in Gemensamt! 1/2011 här.

  • Lördag 26 november
  • 12.00 – 18.00
  • Kulturhuset Klossen (Bredvid Ålidhems Centrum)

Facebookevent.