Snart är det återigen dags för första maj! Vi i Allt åt Alla Umeå går i år med i Enad Vänsters demonstrationståg som, sedvanligt, avgår klockan 13.00 från Mimerskolans fotbollsplan.

Övriga arrangörer i Enad Vänster är: Arbetarpartiet, Iranska föreningen, Kommunistiska Partiet, Socialistiska Partiet, Umeå LS av SAC, Vänsterpartiet, RKU, Socialistisk Ungdom, SUF Umeå, Ung Vänster och Vänsterns Studentförbund.

Vid Enad Vänsters demonstration spelar även fantastiska Gravedigger & the Teacher några låtar. Det får ni inte missa!

Klockan 15.15 håller Doroteaupproret, som sedan cirka 3 månader har ockuperat sjukstugan i motstånd mot nedskärningar i vården i Västerbottens inland, en egen demonstration i Umeå. Läs mer om dem på deras blogg här.
Samling är utanför Stadshuset (Väst-på-Stan) och vi i Allt åt Alla uppmanar alla att även sluta upp med dem i kampen för allas lika rätt till lika vård.

Kom gärna och prata med oss under dagen! Förutom att demonstrera kommer vi att sälja senaste numret av Tidningen Brand (nr 2/2012) samt dela ut vårt nya dubbelnummer av Kvartersbladet Gemensamt! som också fungerar som program för årets stadskampsvecka.

Väl mött! / Allt åt Alla Umeå