Stockholms kollektivtrafik

Allt åt alla Stockholm arbetar sedan 2023 med kollektivtrafik som en prioriterad fråga. Vi vill ha bort de vinstdrivande bolagen. Vi vill att arbetare och resenärer gemensamt ska ha makt över kollektivtrafiken och att villkoren för båda grupper ska förbättras. Högre löner och bättre arbetsmiljö åt arbetarna. Nolltaxa och utbyggd kollektivtrafik åt resenärerna.

Personerna bakom Sl-kaoset

Vi kartlägger och samlar information om personerna som tjänar på att hålla kollektivtrafiken privat.
LÄS MER HÄR.

Håll dig uppdaterad

En gång i månaden skickar vi ut ett nyhetsbrev om vårt politiska arbete. Skriv upp dig på mejllistan om du vill veta vad som händer framöver med organiseringen av en kollektivtrafik åt alla.
SKRIV UPP DIG HÄR.

Hjälp oss affischera

Vi har 12 olika affischer som är designade att sättas upp i kollektivtrafiken. Antingen bara med tejp eller genom det lite mer avancerade tillvägagångssättet att limma fast affischen på baksidan av en reklamaffisch från tunnelbanan och sätta upp igen när du pendlar till jobbet eller plugget nästa gång.
LADDA NER AFFISCHERNA HÄR.

Namninsamling för SL-trafiken i offentlig regi

Alla som haft att göra med Stockholms kollektivtrafik senaste åren vet vad som gäller. Det har varit kaos. Men det finns en lösning som nu har goda möjligheter att bli verklighet. Det är dags att ta tillbaka SL-trafiken i offentlig regi – utan vinstintresse!
SKRIV UNDER NAMNINSAMLINGEN HÄR.

Var med och forma projektet

Genom att bli medlem i Allt åt alla Stockholm kan du engagera dig i vårt kollektivtrafikprojekt och även resten av vårt politiska arbete. För att bli medlem behöver du först komma på ett intromöte med oss, boka in ett genom att mejla oss.
STOCKHOLM@ALLTATALLA.SE