Måndagen den 5 mars kl 18.00 har den svenska antifeminismens frontfigur Pär Ström kallat till en pubträff på Charles Dickens i Stockholm. Han bjuder in stort: ”Alla genus- och jämställdhetsintresserade är varmt välkomna!”, skriver han på sin blogg. Naturligtvis känner vi oss träffade! Vi hörsammar härmed denna inbjudan och tar tillfället i akt att reda ut ett och annat missförstånd. En skara kränkta herrar som träffas för att planera hur de ska störta det ”feministiska mansförtrycket” i Sverige motsvarar kanske inte riktigt vår bild av en diskussion för genus- och jämställdhetsintresserade.

De får inte tjuvstarta 8 mars utan oss. Därför vill vi med vår närvaro låta det bli en riktig diskussion!

Att mäta kuk med Pär Ström och Pelle Billing är inte en enkel sak, det fordrar förberedelse. Syster, häng på dig lösskägget och mustaschen! Broder, damma av den rosa galaklänningen, så går vi och diskuterar jämställdhet med antifeministerna. Cross och trans mot deras svart och vitt!

Män ska vara män, kvinnor ska vara kvinnor. Så tänker de. Olika världar, med olika roller – men formellt jämställda. Det är de strömska jämställdisternas mantra. Det passar sig bara inte att kvinnor blir poliser. Och millimeterrättvisa ska gälla inom jämställdhet: ska det få finnas kvinnojourer (dessa lömska propagandacentraler) så måste lika mycket resurser gå till mansjourer, ska det finnas genusstudier (statsfeministisk propaganda) så måste det finnas mansstudier.

Hur kan vi ens tala om kvinnor som misshandlas i hemmet – när det finns snubbar som får stryk utanför korvgrillen? Och i familjen är det i själva verket kvinnan som bestämmer, detta matriarkat där männen jagas bort från sina barn, förvägras rätten att vab:a, ta ut sin föräldraledighet och sköta hushållsarbete. Med ryt och rut ska kvinnorna drivas ut ur denna bastion. Så lyder jämställdisternas klagosång. Feminismen har gått för långt – nu är det männen som är förtryckta. Feministerna måste alltså stoppas.

Pubmötena brukar ske en gång i kvartalet och organiseras av mansgurun Pär Ström, Timbrokusinen Den Nya Välfärdens jämställdhetsansvarig. Denna gång har han även besök av sin skånska vapendragare Pelle Billing. Även kommentarfältherrarna i Moderatmännen, kända för sitt drev mot Turteaterns uppsättning av SCUM-manifestet, har lovat att dyka upp. Därmed är Sveriges kvinnohatande nobless samlad.

Må överläggningarna bli kreativa! Välkommen – i jämställdhetens namn!

/ Förbundet Allt åt alla Stockholm – en fraktion av SCUM.

Facebookevent.