Donera till Palestina med

Förbundet Allt åt alla

Klicka här för att donera till Friends of Hebron på Västbanken »

Regeringen har huvudlöst beslutat att pausa utvecklingsbiståndet till Palestina. Det kommer förvärra den redan pågående humanitära katastrofen, försvaga de rörelser som står för en social och politisk lösning och stärka de som manar till total förintelse som lösning på konflikten.

Vårt svar är solidaritet. Därför samlar Förbundet Allt åt alla nu in pengar till Friends of Hebron som arbetar med vardagsnära politik och sociala insatser på Västbanken.

Friends of Hebron är verksamma i Hebron (Al-Khalil) på Västbanken. Det är en stad är människor i årtionden levt under hot från beväpnade bosättare och israelisk militär. Civila observatörerna TIPH kunde dokumentera tiotusentals fall av brott mot mänskliga rättigheter under de 20 år de fick vara verksamma i Hebron – innan de kastades ut på order av Netanyahu.

Friends of Hebrons arbete handlar om allt ifrån att hjälpa barn att ta sig till skolan utan att attackeras av bosättare och militär, till att hålla stadsvandringar och dokumentera de övergrepp de boende i staden dagligen utsätts för.

Vi är övertygade om att slutet på Israels illegala ockupation av de palestinska områdena är den enda vägen till inte bara en rättvis fred, utan fred överhuvudtaget. Just nu kämpar våra vänner på liv och död mot de ständiga krigsbrotten och för fred och frihet för alla, hela vägen från Jordanfloden till Medelhavet. Det är vår skyldighet att stötta dem i denna kamp.

Bidra gärna!

Läs mer om Friends of Hebrons viktiga arbete: https://www.friendsofhebron.com/about
Donera här: https://www.friendsofhebron.org/donate