I en tid av en ekonomiska kriser som aldrig tycks ta slut så börjar behovet av en annan ekonomisk analys än den marknadsliberala vi vanligen möts av, bli allt mer alarmerande. Därför vill vi träffas under avslappnade former för att diskutera allt som hör ekonomi och finanskris till.

Tanken är att vi tillsammans samlar intressant material, frågor och teser här på eventets vägg på Facebook fram till träffen eller på egen hand för de som inte vill använda facebook. Allt från marxistisk teori till konkreta aktuella artiklar, grafer och påståenden är välkommet! Vi läser det vi hinner, antecknar det vi själva finner är intressant/relevant. Sedan träffas vi den 4 december (första advent!), under otvungna former på Finas konditori (om vi blir många flyttar vi över till Klossen) för att kunskapsutjämna och diskutera över en fika.

På så sätt skapar vi tillsammans förutsättningar för att bättre förstå situationen i vår omvärld, liksom i vår egen närhet – såväl i samtiden som inför en kommande förvärrad situation.

Alla välkomna!

  • Lördagen den 4 december
  • 13:00 – 16:00
  • Finas Konditori, Ålidhems Centrum (om vi blir många flyttar vi över till Klossen)

Facebookevent.